Eiken tafels

EIKEN TAFEL OP MAAT

Haal de natuur in huis met een eiken boomstamtafel! Onze boomstamtafels worden gemaakt van eikenhout en dat zorgt voor een robuuste en natuurlijke uitstraling. Het is niet voor niets dat dit type tafel de laatste jaren wint aan populariteit in zowel de huiskamer als vergaderzaal.

EEN STOERE TAFEL VAN BOOMSTAM, GEMAAKT VAN MASSIEF EIKEN PLANKEN

Wij kiezen er bewust voor om een eiken boomstamtafel op maat te maken met behulp van meerdere eikenhouten balken. Een prachtige eik van 140 cm breed is een zeldzaamheid en hoewel een massieve tafel mooi oogt, kromt deze na verloop van tijd. Daarom maken wij uitsluitend duurzame tafels waar je jarenlang van geniet. Bovendien zijn de meeste eiken niet zo breed vandaar dat onze massief eiken boomstamtafels uit 4 à 5 delen bestaat. De buitenste balken voorzien wij van de schorskant, oftewel de wandkant, en zo ontstaat een tafel van boomstam. In de lengte kun je bij ons alle kanten uit, en het leuke is dat ook qua onderstellen nog alle kanten op kunt. Zo hebben wij verschillende vormen onderstellen op voorraad, X, U of Trapezium vorm en die zijn in het zwart en wit te leveren en ook nog eens in verschillende diktes. Dus de keuze is reuze, en u stelt helemaal zelf uw eigen tafel samen. Klik maar eens op een tafel hieronder en stel eens uw gewenste tafel samen.

 • Eiken boomstamtafel (NIEUW)

  Deze robuuste eiken boomstamtafel is voorzien van metalen tafelpoten, en de tafelpoten zijn in 3 verschillende modellen te verkrijgen, namelijk in X, U of trapezium vorm. Dit tafelonderstel is gemaakt uit metalen kokers van 8 x 8 cm of in 12 x 12 cm, deze kokers en vorm zorgen voor een industriële sfeer. De onderstellen kunnen we in het zwart of wit leveren. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel weer een warm karakter geeft. Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm, en het massieve eiken blad is tussen de 3 en 4cm dik. Eigenschappen van het eiken boomstamtafel blad We kunnen het eiken blad tot 240cm lengte aanbieden. Het blad bestaat bijna altijd uit 4 of 5 stroken eikenhout en u kunt zelf aangeven of u een boomstam of een rechte rand wil. Bij een boomstamrand is de breedte meestal tussen de 95 en 100cm breed. Bij een rechte rand kunnen we hem in elke gewenste breedte leveren.
  Vanaf 695,00 560,00
 • Eiken eettafel (NIEUW)

  Deze robuuste eiken eettafel is voorzien van metalen tafelpoten, en de tafelpoten zijn in 3 verschillende modellen te verkrijgen, namelijk in X, U of trapezium vorm. Dit tafelonderstel is gemaakt uit metalen kokers van 8 x 8 cm of in 12 x 12 cm, deze kokers geven de tafel zorgen voor een industriële sfeer aan de tafel. De onderstellen kunnen we in het zwart of wit leveren. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel weer een warm karakter geeft. Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm, en het massieve eiken blad is tussen de 3 en 4cm dik.   Eigenschappen van het eiken eettafel blad We kunnen het eiken blad tot 240cm lengte aanbieden. Het blad bestaat bijna altijd uit 4 of 5 stroken eikenhout en u kunt zelf aangeven of u een boomstam of een rechte rand wil. Bij een boomstamrand is de breedte meestal tussen de 95 en 100cm breed. Bij een rechte rand kunnen we hem in elke gewenste breedte leveren. .
  Vanaf 695,00 560,00
 • Eiken tafel uit dikke 9x9cm oude eiken balken

  Wij hebben een aantal eiken tafelbladen van 200cm lang en 85cm breed in kunnen kopen die gemaakt zijn van oude eiken balken. Het zijn balken van 9x9cm, die door middel van grote draadstangen met elkaar verbonden zijn. De bladen zijn 200cm lang en circa 85cm breed. Deze robuuste eiken tafel kan voorzien worden van metalen tafelpoten, en de tafelpoten zijn in 4 verschillende modellen te verkrijgen, namelijk in X, U, trapezium of matrix vorm. Deze kokers zijn 12x12cm die de tafel helemaal afmaken. De onderstellen kunnen we in het zwart of wit leveren. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel weer een warm karakter geeft. Hoogte van de industriële eiken tafel: 77cm, maximale hoogte stoelleuning: 68cm.
  Vanaf 1.295,00 995,00
 • Eikenhouten tafel met matrix onderstel (NIEUW)

  Deze robuuste eikenhouten tafel is voorzien van een stalen matrix onderstel. Dit tafelonderstel is gemaakt uit metalen kokers van 8 x 8 cm of in 12 x 12 cm, deze vorm geeft de tafel een stoere industriële sfeer. De onderstellen kunnen we in het zwart of wit leveren. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel weer een warm karakter geeft. Hoogte van de industriële eikenhouten tafel: circa 77cm, en het massieve eiken blad is tussen de 3 en 4cm dik.   Eigenschappen van het eikenhouten tafel blad We kunnen het eiken blad tot 240cm lengte aanbieden. Het blad bestaat bijna altijd uit 4 of 5 stroken eikenhout en u kunt zelf aangeven of u een boomstam of een rechte rand wil. Bij een boomstamrand is de breedte meestal tussen de 95 en 100cm breed. Bij een rechte rand kunnen we hem in elke gewenste breedte leveren.
  Vanaf 895,00 725,00