Tafels

We maken verschillende modellen tafels en ook van verschillende materialen. Zo hebben we erg veel keuze in steigerhouten of eiken eettafels. Dus u kunt de houtsoort kiezen en daaronder het onderstel wat u het mooiste vindt. Dit zijn de meest voorkomende varianten in ons steigerhouten assortiment:

Een steigerhouten tafel met 4 houten hoekpotenEen steigerhouten eettafel met houten kruisonderstel Een steigerhouten vergadertafel , Een industriele eettafel met stalen onderstel,  Een steigerhouten tafel met steigerbuis frameEen steigerhouten tafel met dichte zijkantenEen ronde steigerhouten tafelEen steigerhouten bartafelEen steigerhouten salontafel

Al deze modellen kunt u dan zelf helemaal samenstellen qua afmetingen, houtsoort keuze en vele andere opties. Dus niks is bij ons standaard, u kunt een bepaald model tafel helemaal naar wens samenstellen! En ondanks dat we uw steigerhouten tafel helemaal naar wens zullen gaan maken is de levertijd 1 a 3 weken.

Naast de steigerhouten tafels hebben we ook eiken tafelbladen. Vaak worden daar stalen onderstellen onder geplaatst, hier zijn de eiken boomstamtafels te bekijken.

 • Eiken boomstamtafel (NIEUW)

  Deze robuuste eiken boomstamtafel is voorzien van metalen tafelpoten, en de tafelpoten zijn in 3 verschillende modellen te verkrijgen, namelijk in X, U of trapezium vorm. Dit tafelonderstel is gemaakt uit metalen kokers van 8 x 8 cm of in 12 x 12 cm, deze kokers en vorm zorgen voor een industriële sfeer. De onderstellen kunnen we in het zwart of wit leveren. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel weer een warm karakter geeft. Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm, en het massieve eiken blad is tussen de 3 en 4cm dik. Eigenschappen van het eiken boomstamtafel blad We kunnen het eiken blad tot 240cm lengte aanbieden. Het blad bestaat bijna altijd uit 4 of 5 stroken eikenhout en u kunt zelf aangeven of u een boomstam of een rechte rand wil. Bij een boomstamrand is de breedte meestal tussen de 95 en 100cm breed. Bij een rechte rand kunnen we hem in elke gewenste breedte leveren.
  Vanaf 695,00 560,00
 • Eiken eettafel (NIEUW)

  Deze robuuste eiken eettafel is voorzien van metalen tafelpoten, en de tafelpoten zijn in 3 verschillende modellen te verkrijgen, namelijk in X, U of trapezium vorm. Dit tafelonderstel is gemaakt uit metalen kokers van 8 x 8 cm of in 12 x 12 cm, deze kokers geven de tafel zorgen voor een industriële sfeer aan de tafel. De onderstellen kunnen we in het zwart of wit leveren. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel weer een warm karakter geeft. Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm, en het massieve eiken blad is tussen de 3 en 4cm dik.   Eigenschappen van het eiken eettafel blad We kunnen het eiken blad tot 240cm lengte aanbieden. Het blad bestaat bijna altijd uit 4 of 5 stroken eikenhout en u kunt zelf aangeven of u een boomstam of een rechte rand wil. Bij een boomstamrand is de breedte meestal tussen de 95 en 100cm breed. Bij een rechte rand kunnen we hem in elke gewenste breedte leveren. .
  Vanaf 695,00 560,00
 • Eiken tafel uit dikke 9x9cm oude eiken balken

  Wij hebben een aantal eiken tafelbladen van 200cm lang en 85cm breed in kunnen kopen die gemaakt zijn van oude eiken balken. Het zijn balken van 9x9cm, die door middel van grote draadstangen met elkaar verbonden zijn. De bladen zijn 200cm lang en circa 85cm breed. Deze robuuste eiken tafel kan voorzien worden van metalen tafelpoten, en de tafelpoten zijn in 4 verschillende modellen te verkrijgen, namelijk in X, U, trapezium of matrix vorm. Deze kokers zijn 12x12cm die de tafel helemaal afmaken. De onderstellen kunnen we in het zwart of wit leveren. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel weer een warm karakter geeft. Hoogte van de industriële eiken tafel: 77cm, maximale hoogte stoelleuning: 68cm.
  Vanaf 1.295,00 995,00
 • Eikenhouten tafel met matrix onderstel (NIEUW)

  Deze robuuste eikenhouten tafel is voorzien van een stalen matrix onderstel. Dit tafelonderstel is gemaakt uit metalen kokers van 8 x 8 cm of in 12 x 12 cm, deze vorm geeft de tafel een stoere industriële sfeer. De onderstellen kunnen we in het zwart of wit leveren. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel weer een warm karakter geeft. Hoogte van de industriële eikenhouten tafel: circa 77cm, en het massieve eiken blad is tussen de 3 en 4cm dik.   Eigenschappen van het eikenhouten tafel blad We kunnen het eiken blad tot 240cm lengte aanbieden. Het blad bestaat bijna altijd uit 4 of 5 stroken eikenhout en u kunt zelf aangeven of u een boomstam of een rechte rand wil. Bij een boomstamrand is de breedte meestal tussen de 95 en 100cm breed. Bij een rechte rand kunnen we hem in elke gewenste breedte leveren.
  Vanaf 895,00 725,00
 • Steigerhouten tafel met blokpoten

  • Steigerhouten tafel met robuuste blokpoten op de hoeken
  • Gemaakt van nieuwe gedroogde en geschaafde steigerplanken (dus blijft netjes strak en glad)
  • Standaard een stoere, robuuste sierlijst om het blad heen
  • Veel formaten uit voorraad leverbaar, dus erg snel in huis
  Dit model steigerhouten tafel is de meest verkochte tafel uit ons assortiment. De robuuste vormgeving, poten van 12x12cm op de hoeken en bovendien lekker glad vanwege het gebruik van geschaafde en geschuurde steigerplanken. Deze steigerhouten tafel met blokpoten kan ideaal gebruikt worden in combinatie met uw eigen stoelen, of eventueel met passende steigerhouten bank(en) en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Ons systeem berekent nadat u de lengte van de tafel heeft opgegeven welke maat bank(en) er onder de tafel past en wat dit kost, en eventueel ook wat passende kussens erbij kosten. Voor meer informatie over de tafel, de opties, de levertijd, het steigerhout, de kussens en de maten zie onderaan deze pagina een uitgebreide beschrijving.  
  Vanaf 190,00 165,00
 • Steigerhouten eettafel met kruisonderstel

  • Steigerhouten kruispoot tafel met robuust blad en stoere houten kruispoot
  • Uniek houten kruisonderstel (nog niet bij andere aanbieders gezien)
  • Gemaakt van nieuwe gedroogde en geschaafde steigerplanken (dus blijft netjes strak en glad)
  • Veel formaten uit voorraad leverbaar, dus erg snel in huis
  Deze robuuste steigerhouten kruispoot tafel heeft een stoere uitstraling door de extra sierlijst om het blad (waardoor het blad dikker lijkt) en de robuuste houten kruispoten. Wij hebben dit onderstel nog niet bij andere aanbieders gezien, wij zijn de enige die de kruizen 9x9cm breed maken. Deze steigerhouten tafel kan ideaal gebruikt worden in combinatie met uw eigen stoelen, of eventueel met passende steigerhouten bank(en). Ons systeem berekent nadat u de lengte van de tafel heeft opgegeven welke maat bank(en) er onder de tafel past en wat dit kost, en eventueel ook wat passende kussens erbij kosten. Voor meer informatie over de tafel, de opties, de levertijd, het steigerhout, de kussens en de maten zie onderaan deze pagina een uitgebreide beschrijving.
  Vanaf 245,00
 • Steigerhouten vergadertafel

  • Steigerhouten tafel met robuust blad en stoere kolommen onder het blad
  • Gemaakt van nieuwe gedroogde en geschaafde steigerplanken (dus blijft netjes strak en glad)
  • Veel formaten uit voorraad leverbaar, dus erg snel in huis
  Deze robuuste steigerhouten vergadertafel heeft een stoere uitstraling door de extra sierlijst om het blad (waardoor het blad dikker lijkt) en de robuuste kolommen onder het blad. Doordat de poten niet op de hoeken staan kan er rondom de tafel gezeten worden, en daarom noemen we dit model ook wel de vergadertafel. Deze steigerhouten tafel kan ideaal gebruikt worden in combinatie met uw eigen stoelen, of eventueel met passende steigerhouten bank (en). Ons systeem berekent nadat u de lengte van de tafel heeft opgegeven welke maat bank(en) er onder de tafel past en wat dit kost, en eventueel ook wat passende kussens erbij kosten. Voor meer informatie over de tafel, de opties, de levertijd, het steigerhout, de kussens en de maten zie onderaan deze pagina een uitgebreide beschrijving.
  Vanaf 245,00 205,00
 • Industriele eettafel met stalen onderstel

  • Robuust steigerhout blad en stoer stalen onderstel
  • Onderstellen te leveren in kokers van 8x8cm of in 12x12cm
  • Onderstellen in 3 verschillende vormen verkrijgbaar, X, U of Trapezium
  • Onderstellen in het wit of zwart verkrijgbaar
  • Blad gemaakt van nieuwe gedroogde en geschaafde steigerplanken (dus blijft netjes strak en glad)
  • Vierkante donkere stalen buizen, ook zwart gepoedercoat (bescherming voor kleding en roest)
  • Demontabele constructie, handig bij een verhuizing
  Deze robuuste steigerhouten tafel heeft een stoere uitstraling door de extra sierlijst om het blad (waardoor het blad dikker lijkt) en de robuuste stalen onderstellen. U kunt zelf de dikte en vorm van de stalen onderstellen kiezen. De stalen onderstellen zijn leverbaar in 8x8cm of 12x12cm dikke kokers en in 3 vormen beschikbaar, namelijk in X-Vorm, U-Vorm of Trapezium vorm. De onderstellen zijn in het wit of zwart verkrijgbaar. Deze steigerhouten tafel kan ideaal gebruikt worden in combinatie met uw eigen stoelen, of eventueel met passende steigerhouten bank (en). De banken kunnen we ook met dezelfde stalen onderstellen leveren. De bank is standaard 42cm hoog en is 52cm breed, lengte passen we aan de tafellengte. Deze stalen kruizen zijn eigenlijk niet geschikt om buiten te gebruiken (ivm kans op roestvorming).
  Vanaf 350,00 325,00
 • Steigerhouten tafel met steigerbuis onderstel (NIEUW)

  Gave industriële look met deze steigerhouten tafel met steigerbuis onderstel! Deze steigerhouten tafel heeft een blad van steigerhout en een onderstel van steigerbuizen. Een ideale combinatie! De tafel is zeer sterk en is zowel als eettafel, tuintafel of bureau te gebruiken. Het blad kunnen we van nieuwe (blanke) planken maken of van oud gemaakte planken.
  • De hoogte van de tafel is 78 cm
  • De ruimte van grond tot aan onderkant blad is 71 cm
  • Steigerbuizen hebben een diameter van 3,3cm
  • Strak en glad steigerhouten blad (ideaal om aan te werken bijv)
  Vanaf 260,00
 • Steigerhouten tuintafel met dichte zijkanten

  • Steigerhouten tuintafel met dichte kopse kanten
  • Gemaakt van nieuwe gedroogde en geschaafde steigerplanken (dus blijft netjes strak en glad)
  De robuuste en stevige vormgeving van de steigerhouten tuintafel met dichte zijkanten zorgt ervoor dat dit een populair model tafel is. Bovendien is hij lekker glad vanwege het gebruik van geschaafde en geschuurde steigerplanken. Deze steigerhouten tafel kan ideaal gebruikt worden in combinatie met uw eigen stoelen, of eventueel met passende steigerhouten bank (en). Ons systeem berekent nadat u de lengte van de tafel heeft opgegeven welke maat bank(en) er onder de tafel past en wat dit kost, en eventueel ook wat passende kussens erbij kosten. Voor meer informatie over de tafel, de opties, de levertijd, het steigerhout, de kussens en de maten zie onderaan deze pagina een uitgebreide beschrijving.
  Vanaf 190,00
 • Ronde steigerhouten tafel (NIEUW)

  • Mooie ronde steigerhouten tafel met vierkante kolompoot of stalen kruispoot
  • Standaard hoogte bovenkant blad: 79 cm.
  • Standaard hoogte tot onderkant blad: 73 cm.
  • Tafelblad bestaat uit twee lagen steigerhout, daardoor 6cm dik.
  • Glad blad, door het gebruik van geschaafde steigerplanken.
  • Keuze uit wit of zwart stalen kruispoot, en ook dikte van kokers kunt u zelf kiezen.
  Deze schitterende ronde steigerhouten tafel bestaat uit een steigerhouten blad met daaronder een vierkante kolompoot, of een stalen onderstel. Naast het onderstel, kunt u ook de diameter van het blad zelf bepalen. De ronde tafel is helemaal de trend op dit moment. Voor het steigerhouten blad kunt u kiezen voor nieuw (blank) hout of voor het old-look steigerhout. Het blad is dubbelplanks (dus massief) en in totaal 6cm dik. Bij een houten kolompoot kunt u zelf de hoogte aangeven, en bij het stalen kruisonderstel zitten er steldoppen onder dus ook hier kan wat gesteld worden.
  Vanaf 295,00 235,00
 • Steigerhouten bartafels in verschillende modellen

  Wij maken bartafels in verschillende modellen; namelijk met 1 grote kolom eronder, met 4 poten op de hoeken en we maken ze ook met de kopse kanten dicht. Zie voor de 3 verschillende modellen de foto's in de beschrijving onderaan deze pagina. De standaard hoogte van een bartafel is 110cm. De tafels zijn vaak 4 of 5 steigerplanken breed (79 of 98cm breed). De lengte is helemaal naar wens te maken. Daarnaast kunnen we ook bijpassende krukken met of zonder rugleuning erbij maken.
  Vanaf 175,00