Aanbiedingen

 • Eiken tafel uit dikke 9x9cm oude eiken balken

  Wij hebben een aantal eiken tafelbladen van 200cm lang en 85cm breed in kunnen kopen die gemaakt zijn van oude eiken balken. Het zijn balken van 9x9cm, die door middel van grote draadstangen met elkaar verbonden zijn. De bladen zijn 200cm lang en circa 85cm breed. Deze robuuste eiken tafel kan voorzien worden van metalen tafelpoten, en de tafelpoten zijn in 4 verschillende modellen te verkrijgen, namelijk in X, U, trapezium of matrix vorm. Deze kokers zijn 12x12cm die de tafel helemaal afmaken. De onderstellen kunnen we in het zwart of wit leveren. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel weer een warm karakter geeft. Hoogte van de industriële eiken tafel: 77cm, maximale hoogte stoelleuning: 68cm.

  1.295,00 995,00
 • -36%

  Showroomtafel 150×70 (lxb) met 4 hoekpoten

  We hebben een showroomtafel te koop van 150cm lang en 70cm breed en 77cm hoog. De tafel heeft 4 houten hoekpoten. Mag nu overgenomen worden voor €125,-

  195,00 125,00
 • -30%

  Verouderd steigerhouten tafelblad 300x120cm (showroommodel)

  We hebben nog een tafelblad staan in oud gemaakte steigerplanken die 300cm lang is en 120cm breed is. We kunnen er nog elk gewenst onderstel onder monteren, zo zijn 4 hoekpoten, 2 grote kolommen, steigerbuis frame of stalen onderstellen allemaal nog mogelijk. De prijs van €175,- is voor enkel het blad (dus excl onderstel). Als u ook een onderstel erbij wenst, laat het ons weten en dan zullen we daar een prijs voor maken.

  250,00 175,00
 • Eikenhouten tafel met matrix onderstel (NIEUW)

  Deze robuuste eikenhouten tafel is voorzien van een stalen matrix onderstel. Dit tafelonderstel is gemaakt uit metalen kokers van 8 x 8 cm of in 12 x 12 cm, deze vorm geeft de tafel een stoere industriële sfeer. De onderstellen kunnen we in het zwart of wit leveren. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel weer een warm karakter geeft. Hoogte van de industriële eikenhouten tafel: circa 77cm, en het massieve eiken blad is tussen de 3 en 4cm dik.

   

  Eigenschappen van het eikenhouten tafel blad

  We kunnen het eiken blad tot 240cm lengte aanbieden. Het blad bestaat bijna altijd uit 4 of 5 stroken eikenhout en u kunt zelf aangeven of u een boomstam of een rechte rand wil. Bij een boomstamrand is de breedte meestal tussen de 95 en 100cm breed. Bij een rechte rand kunnen we hem in elke gewenste breedte leveren.

  895,00 725,00
 • Eiken eettafel (NIEUW)

  Deze robuuste eiken eettafel is voorzien van metalen tafelpoten, en de tafelpoten zijn in 3 verschillende modellen te verkrijgen, namelijk in X, U of trapezium vorm. Dit tafelonderstel is gemaakt uit metalen kokers van 8 x 8 cm of in 12 x 12 cm, deze kokers geven de tafel zorgen voor een industriële sfeer aan de tafel. De onderstellen kunnen we in het zwart of wit leveren. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel weer een warm karakter geeft. Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm, en het massieve eiken blad is tussen de 3 en 4cm dik.

   

  Eigenschappen van het eiken eettafel blad

  We kunnen het eiken blad tot 240cm lengte aanbieden. Het blad bestaat bijna altijd uit 4 of 5 stroken eikenhout en u kunt zelf aangeven of u een boomstam of een rechte rand wil. Bij een boomstamrand is de breedte meestal tussen de 95 en 100cm breed. Bij een rechte rand kunnen we hem in elke gewenste breedte leveren. .

  695,00 560,00
 • Eiken boomstamtafel (NIEUW)

  Deze robuuste eiken boomstamtafel is voorzien van metalen tafelpoten, en de tafelpoten zijn in 3 verschillende modellen te verkrijgen, namelijk in X, U of trapezium vorm. Dit tafelonderstel is gemaakt uit metalen kokers van 8 x 8 cm of in 12 x 12 cm, deze kokers en vorm zorgen voor een industriële sfeer. De onderstellen kunnen we in het zwart of wit leveren. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel weer een warm karakter geeft. Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm, en het massieve eiken blad is tussen de 3 en 4cm dik.

   

  Eigenschappen van het eiken boomstamtafel blad

  We kunnen het eiken blad tot 240cm lengte aanbieden. Het blad bestaat bijna altijd uit 4 of 5 stroken eikenhout en u kunt zelf aangeven of u een boomstam of een rechte rand wil. Bij een boomstamrand is de breedte meestal tussen de 95 en 100cm breed. Bij een rechte rand kunnen we hem in elke gewenste breedte leveren. .

  695,00 560,00
 • Ronde steigerhouten tafel (NIEUW)

  • Mooie ronde steigerhouten tafel met vierkante kolompoot of stalen kruispoot
  • Standaard hoogte bovenkant blad: 79 cm.
  • Standaard hoogte tot onderkant blad: 73 cm.
  • Tafelblad bestaat uit twee lagen steigerhout, daardoor 6cm dik.
  • Glad blad, door het gebruik van geschaafde steigerplanken.
  • Keuze uit wit of zwart stalen kruispoot, en ook dikte van kokers kunt u zelf kiezen.

  Deze schitterende ronde steigerhouten tafel bestaat uit een steigerhouten blad met daaronder een vierkante kolompoot, of een stalen onderstel. Naast het onderstel, kunt u ook de diameter van het blad zelf bepalen. De ronde tafel is helemaal de trend op dit moment. Voor het steigerhouten blad kunt u kiezen voor nieuw (blank) hout of voor het old-look steigerhout. Het blad is dubbelplanks (dus massief) en in totaal 6cm dik. Bij een houten kolompoot kunt u zelf de hoogte aangeven, en bij het stalen kruisonderstel zitten er steldoppen onder dus ook hier kan wat gesteld worden.

  295,00 235,00
 • -17%
  Steigerhouten-hoekbank-zonder-armleuning

  Tuinbank incl kussen(s)

  Een klant van ons heeft ons een verkeerde maat kussen doorgegeven, en daarom hebben we nog een kussen van 190cm lang (5cm dik) in de Burgundy kleur liggen. Kussen is nog volledig nieuw. Dit zitkussen is gemaakt voor een tuinbank zoals op de foto. Alleen een kussen verkopen is wellicht wat lastig, vandaar dat we er ook een bank bij zouden kunnen maken. Dus deze aanbieding is voor de bank zoals afgebeeld met daarin een zitkussen in de donker rode Burgundy kleur (zie foto 2 en 3). Als u zou willen zouden we tegen een meerprijs van €90,- ook nog een passend rugkussen erbij kunnen maken.

  Het kussen is 190cm lang, dus de zitting zal 190cm lang moeten zijn en de buitenmaat wordt dan 205cm (als u kiest voor het model bank van foto 1). Eventueel zouden we ook brede armleuningen aan de bank kunnen maken, dan wordt de buitenmaat 230cm en de meerprijs hiervan is eventueel €50,- (zie foto 4 hoe de bank er dan uit kan komen te zien)

  265,00 220,00
 • -18%

  UITVERKOOP hoekbank 200×200 zonder armleuningen

  Hoekbank die buitenwerks 200x200cm is. Aan beide kanten zitten geen armleuningen. Een klant heeft zich namelijk vergist in de maat, waardoor wij deze compleet nieuwe bank over hebben. Bank heeft origineel €365,- gekost en mag nu weg voor €300,- Bank is dus al gemaakt, dus kunt u waarschijnlijk snel in huis hebben!

  Kunnen er eventueel ook passende kussens bij leveren (kleur etc nader af te stemmen) en zouden de bank eventueel ook thuis kunnen leveren.

  365,00 300,00
 • Steigerhouten hoekbank met chaise longue

  • L-vormige steigerhouten hoekbank met chaise longue
  • Chaise longue kan links of rechts geplaatst worden (dit is het deel zonder rugleuning)
  • Uitstekend zitcomfort door de lekkere diepe zitting en schuine rugleuning
  • Uitstekende kwaliteit kussens erbij leverbaar in talloze kleuren
  • Buitenmaten naar wens aan te passen

  We krijgen vaak de opmerking dat klanten de armleuningen te robuust vinden, en daarom hebben we sinds kort ook een model met een open uiteinde, ook wel chaise longue genoemd. Chaise longue is 60cm breed en 80cm diep en kan links, rechts of aan beide zijden geplaatst worden. De rugleuning stopt daar wat eerder zodat je nog een zitgedeelte hebt wat geen rugleuning en geen armleuning heeft. Dit model is dus een erg ruimtelijke loungeset. Heeft u andere maten of wensen? Geen enkel probleem! Alle steigerhouten hoekbanken worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats, dus mocht uw gewenst formaat of wens er niet tussen staan is dat ook geen probleem. Laat het weten welke maat of wens u heeft via het maatwerk verzoek hieronder.

   

  325,00 295,00
 • Hoekbank incl kussens en hocker (standaard model, ACTIE afmeting)

  Hoekbank incl kussens en hocker in de aanbieding!

  • L-vormige steigerhouten hoekbank buitenwerks 200×250 of 250x200cm (let op, niet alle foto’s hebben dit formaat)
  • Uitstekende kwaliteit zit en rugkussens erbij; keuze uit 38 stofkleuren, en strakke of plofkussens in de rug.
  • Prijs ook incl een hocker van 60×60.

  Dit model en deze specifieke afmeting steigerhouten hoekbank is misschien wel de meest verkochte hoekbank uit ons steigerhouten assortiment. De strakke en robuuste vormgeving, 20 cm brede armleuningen en comfortabele zit door de schuine rugleuning maken van deze hoekbank een ideale loungeset van steigerhout voor op het terras of in de tuin. Deze aanbiedingsprijs geldt voor dit specifieke formaat (incl kussens en een hocker). Dus kunt u een hoekbank kwijt die buitenwerks 200 x 250cm mag worden, dan hoeft u zeker niet verder te kijken, want goedkoper gaat u niet vinden! Eventueel kunnen we ook nog geschikte steigerhout beits erbij leveren zodat u de hoekbank steigerhout beter kan beschermen en meteen in de gewenste kleur kan beitsen! Andere hoekbank maten is ook geen enkel probleem, kijk voor de andere maten maar eens hier: Hoekbanken op maat

  905,00 795,00
 • Hoekbank zonder armleuning(en)

  • L-vormige hoekbank zonder armleuning(en), buitenmaten naar wens aan te passen
  • Uitstekend zitcomfort door de lekkere diepe zitting en schuine rugleuning
  • Uitstekende kwaliteit kussens erbij leverbaar in talloze kleuren

  Deze comfortabele steigerhouten loungeset in hoekmodel heeft dus wel een rugleuning maar geen armleuning(en). De voorzijde van de hoekbank is standaard dicht (ivm extra stevigheid). Andere maten of voorkeuren gewenst? Geen enkel probleem! Alle steigerhouten hoekbanken worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats, dus mocht uw gewenst formaat of wens er niet tussen staan is dat ook geen probleem. Laat het weten welke maat u zoekt via het maatwerk verzoek hieronder.

   

  Steigerhouten hoekbank met kussens

  Wij kunnen ook een passende kussenset in de steigerhouten loungeset er bij leveren. We hebben de keuze uit strakke kussens of plofkussens in de rug en verder kunt u kiezen uit 2 verschillende stoffen. Stofkleur is uiteraard zelf te bepalen, en standaard gaan we uit van zitkussens van 8 cm dik en rugkussens van 6 cm dik. Deze stoffen zijn waterafstotend en kleurvast. Het schuim in de kussens kan in 2 varianten, namelijk in koudschuim of polyether. Bekijk de stofkleuren, meer informatie en de uitgebreide beschrijving maar eens onderaan deze pagina.

  325,00 295,00